Беру найтонше, дешеве сало і ось, що виходить! Cмачніше ще не пробувала

Запечена рулет з фаршем з тонкого сала виходить дуже смачним, м’яким, соковитим. Фарш беріть на свій смак і заправляйте його спеціями, зеленню.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сало, 1 кг;
  • фарш, 250 г;
  • морква, 1 шт;
  • часник, 4 зубчики;
  • приправа для шашлику, 1 ч.л;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування

Сало промиваємо, шкурку ретельно чистимо ножем. Просушуємо паперовими рушниками.

Фарш заправляємо сіллю і спеціями.

Морква ріжемо тонкою соломкою.

Зелень дрібно рубаємо.

Сало ріжемо на 2 частини і кожну надрізаємо хрест-навхрест, по всій поверхні.

Солимо і перчимо сало, використовуємо спеції за смаком, натираємо часником, пропущеним через прес. Посипаємо зеленню.

Викладаємо на сало фарш і рівномірно розподіляємо по всій поверхні.

Розкладаємо соломку моркви, притискаємо і кладемо один шматок сала на другий.

Щільно обв’язуємо ниткою отриманий шматок, пакуємо в пакет для запікання, добре загортаємо і обмотуємо ниткою.

Маринуємо 1 годину.

Укладаємо в каструлю з водою, після закипання варимо 2 години, періодично перевертаючи.

Виймаємо сало з каструлі, ставимо на нього гніт і відправляємо в холодне місце на ніч.

Розгортаємо, прибираємо нитку і ріжемо скибочками.

Дуже смачно таку закуску подавати з гірчицею, іншими гострими соусами, різними гарнірами.

Не вдається скопіювати.