Викладаємо на грудку огірочки і сир. Ніжне м’ясо просто тане в роті

Неперевершений дует з огіркового розсолу і кропу надає курячій грудці неповторний смак і аромат. А оригінальна начинка з чеддеру з маринованими огірками перетворює прості продукти на витвір мистецтва від французького шеф-кухаря.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для страви потрібно:

  • 3 курячі грудки;
  • 3 мариновані огірки з розсолом;
  • 6 скибочок чеддеру;
  • 100 г несолодкого йогурту;
  • панірувальні сухарі;
  • борошно для панірування;
  • олія;
  • чорний перець мелений і горошком;
  • насіння гірчиці;
  • гвоздика;
  • насіння кропу;
  • коріандр цілий;
  • зелень кропу;
  • 1 цибулина;
  • сіль.

приготування

1. Курячі грудки надрізаємо горизонтально на дві половинки, розгортаємо в пласт, кладемо на м’ясо харчову плівку і відбиваємо кухонним молотком.

2. Укладаємо м’ясо в глибоку форму, заливаємо розсолом від маринованих огірків, укладаємо гілочки свіжого кропу.

3. На суху сковорідку висипаємо трохи горошку чорного перцю, коріандр, гірчицю, гвоздику, насіння кропу, підсмажуємо все кілька хвилин і опускаємо в форму з м’ясом, огірковим розсолом і кропом.

4. Форму накриваємо плівкою і відправляємо в холод на ніч маринуватися. Періодично перевертаємо шматочки м’яса, щоб розсіл зі спеціями рівномірно вбрався.

5. Виймаємо м’ясо з маринаду, обтрушуємо від спецій, укладаємо на одну половину кожної грудки скибочки сиру, кружечки маринованих огірків і гілочки кропу.

6. Накриваємо філе грудки з начинкою іншою половинкою м’яса, посипаємо з усіх боків борошном і розтираємо її руками.

7. Покриваємо фаршировані грудки шаром йогурту.

8. Змішуємо борошно з панірувальними сухарями, смаженою цибулею, сіллю, чорним меленим перцем.

9. Обвалюємо в отриманій паніровці фаршировані грудки, опускаємо в киплячу олію і смажимо 5-6 хвилин до рум’яної скоринки.

10. Виймаємо м’ясо на паперові серветки, даємо вбратися лишкам олії і подаємо до столу разом з запеченою картоплею і брокколі.

Готуйте і отримуйте задоволення!