Беру склянку фаршу і готую велику гору котлет! Ділюся своєю хитрістю

Рецепт економний, котлет виходить багато і вони дуже соковиті! Якщо у вас вдома є невеликий шматочок будь-якого фаршу, приготуйте ці котлети обов’язково. Це дуже – дуже смачно!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Картопля відварна – 500 г
  • Фарш свиний – 400 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Часник – 3 зубчики
  • Яйце – 2 шт
  • Олія соняшникова
  • Сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування:

1. Змішую занурювальним блендером ріпчасту цибулю, яйця, сіль, чорний перець і часник.

2. Потім я мну остиглу картоплю. Картопля я відварювала без шкірки в злегка підсоленій воді.

3. Додаю до картоплі будь-який фарш. В даному випадку я використовую свиний фарш (можна використовувати фарш з яловичини або птиці).

Беру склянку фаршу і готую велику гору котлет! Ділюся своєю хитрістю

4. Виливаю яєчно-цибулеву суміш і все як слід перемішую.

5. Обсмажую котлети на добре розігрітій сковорідці змащеній олією. Котлети в борошні я вважаю за краще не обвалювати. Смажу їх по 5-7 хвилин з кожного боку на середньому вогні без кришки

Завдяки картоплі у мене вийшло 11 величезних, дуже соковитих і смачних котлет. Можу сказати, що такі котлети для мене смачніше котлет з чистого фаршу.