Без духовки! 5 років готую цей приголомшливий бюджетний торт

Сьогодні я з задоволенням ділюся з вами рецептом бюджетного торта, для приготування якого мені не потрібна духовка!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Продукти для приготування даного торта є на кожній кухні! Готується він дуже швидко і виходить ніжним, просоченим і невимовно смачним!

Необхідні продукти:

  • Борошно – 260 г
  • Цукор – 200г
  • Розпушувач – 10 г
  • Какао – 10 г
  • Яйця – 2 шт
  • Соняшникова олія – 50мл
  • Молоко – 130 мл
  • Кип’яток – 100 мл

Крем:

  • Сметана 20% – 300 г
  • Цукор – 180 г

Покроковий процес приготування:

У глибокій мисці я змішую цукор і борошно. Потім додаю какао і розпушувач.

Перемішую сухі інгредієнти лопаткою до однорідного стану, а потім виливаю молоко і кип’яток.

Слідом виливаю олію і додаю яйця.

Збиваю масу віночком до однорідного стану. У підсумку тісто виходить за консистенцією як рідка сметана.

Смажу млинці на сковорідці під кришкою на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку. З даної кількості тіста у мене вийшло 5 млинців.

Готую крем. Змішую жирну сметану і цукор до однорідного стану.

Потім на млинець я кладу тарілку невеликого діаметру і ножем вирізаю коло. Роблю я це для того, щоб торт вийшов рівним. Діаметр моєї тарілки 18 см. Краї млинців я буду використовувати для обсипання торта.

Поступово збираю торт, промазуючи кожен корж сметанним кремом. Крем можна використовувати будь-який. Можна додати до крему згущеного молока, вершків або вершкового масла. Краї торта промазую кремом за допомогою кисті.

Потім подрібнюю в блендері обрізки від коржів в дрібну крихту і за допомогою лопатки, рухами від низу до верху, я наношу крихту на боки торта. Ставлю торт для просочення на ніч в холодильник.

За ніч торт добре просочився і його можна подавати до столу! Він вийшов дуже смачним і ніжним. Смачного!