«Брізоль» – смачна страва до сніданку або для перекусу

Оригінальний сніданок вихідного дня з цікавою подачею – ситний омлетний рулет з начинкою з курячого фаршу. Цей омлетний рулет ще називають стрибаючим, тому що під час смаження він смішно підстрибує на сковорідці. Така страва з фаршу і яєць забезпечить силами на весь день!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти

  • 7 курячих яєць
  • 6 столових ложок молока
  • 400 грам фаршу
  • 1 цибулина
  • 50 грам сиру
  • 100 грам маринованих огірків
  • 100 грам помідорів
  • 3 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком

У миску вбиваємо курячі яйця (6 шт.), додаємо сіль і молоко. Все перемішуємо.

Нагріваємо сковорідку і змащуємо соняшниковою олією. Виливаємо на неї частину яєчної суміші і смажимо млинець. Таким чином смажимо стільки млинців, скільки вийде.

Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо до фаршу. Туди ж вбиваємо куряче яйце і видавлюємо через прес часник. Начинку солимо і перчимо до смаку, а потім добре перемішуємо.

Помідори і огірки нарізаємо невеликими шматочками. Сир натираємо на дрібній тертці.

Беремо млинець, з одного боку змащуємо фаршем і викладаємо солоний огірки і трохи сиру. Звертаємо в рулет. Другий рулет робимо з помідорами. Таким чином робимо всі рулети.

Утворені рулетики перекладаємо в форму для випічки і відправляємо в духовку. Запікаємо протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Готовий «Брізоль» подаємо до столу.