Cалат «Білоруський вокзал» відмінно підійде для святковго столу
Такий салатик виходить не гірше олів’є. Приготуйте на святковий стіл і Ваші гості будуть приємно здивовані.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Інгредієнти:
- яйця, 2 шт.;
- куряча печінка, 190 г;
- морква. 1 шт;
- печериці, 6 шт;
- зелень;
- цибуля, 1 шт;
- олія рослинна та майонез по 30 мл;
- сіль перець.
Приготування:
Цибулю ріжемо дрібним кубиком, моркву трьом на великій тертці. Обсмажуємо на олії цибулю, потім додаємо моркву і тушимо все до готовності.
Яйця відварюємо, остуджуємо і ріжемо дрібними шматочками. Печінку промиваємо, видаляємо все зайве, викладаємо на паперові рушники і потім ріжемо невеликими шматочками.
Обсмажуємо печінку протягом 10 хвилин на олії до готовності. Зелень беремо до смаку, дрібно ріжемо. Гриби також ріжемо шматочками і обсмажуємо до готовності.
Охолоджуємо всі продукти та змішуємо. Заправляємо салат сметаною або майонезом – як вам більше подобається, пробуємо і якщо потрібно солимо. Не забуваймо ще додати ароматні приправи.
Такий ситний салат чудово гармонує до будь-якої закуски і гарніру.