Cалат «Білоруський вокзал» відмінно підійде для святковго столу

Такий салатик виходить не гірше олів’є. Приготуйте на святковий стіл і Ваші гості будуть приємно здивовані.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти:

  • яйця, 2 шт.;
  • куряча печінка, 190 г;
  • морква. 1 шт;
  • печериці, 6 шт;
  • зелень;
  • цибуля, 1 шт;
  • олія рослинна та майонез по 30 мл;
  • сіль перець.

Приготування:

Цибулю ріжемо дрібним кубиком, моркву трьом на великій тертці. Обсмажуємо на олії цибулю, потім додаємо моркву і тушимо все до готовності.

Яйця відварюємо, остуджуємо і ріжемо дрібними шматочками. Печінку промиваємо, видаляємо все зайве, викладаємо на паперові рушники і потім ріжемо невеликими шматочками.

Обсмажуємо печінку протягом 10 хвилин на олії до готовності. Зелень беремо до смаку, дрібно ріжемо. Гриби також ріжемо шматочками і обсмажуємо до готовності.

Охолоджуємо всі продукти та змішуємо. Заправляємо салат сметаною або майонезом – як вам більше подобається, пробуємо і якщо потрібно солимо. Не забуваймо ще додати ароматні приправи.

Такий ситний салат чудово гармонує до будь-якої закуски і гарніру.