Чому мої страви в пакеті для запікання виходять ідеальними. Даю робітничі поради
Суперечки про те, чи потрібні пакети для запікання для готування в духовці, тривають донині. Чи варто витрачати гроші на його придбання.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Я люблю готувати в пакеті: змішуємо всі продукти, фіксуєш краї і відправляєш в духовку. При цьому деко залишається чистим, немає необхідності стояти на кухні.
Переваги запікання у рукаві:
- продукти в рукаві готуються у власному соку, на пару, що залишає всі корисні речовини, які входять до їх складу. Смак і аромат таких страв, буде яскравим і насиченим;
- при запіканні в рукаві температуру не ставлять дуже високою, щоб продукти не зажарювалися, а пропікалися в соку і на пару;
- в пакеті всі продукти готуються набагато швидше, ніж просто в формі;
- пакети витримують низькі температури, тому їх використовують для зберігання продуктів в морозильній камері;
- форма після рукава чиста.
Звичайно, в рукаві НЕ буде скоринки від запікання, але її розрізають і допікають страву до рум’яності.
Матеріал виробництва пакетів повністю безпечний для здоров’я людини, він спеціально розроблявся для харчового застосування.
Якщо рукава для запікання дешеві і в них немає проколів, їх роблять самостійно за допомогою зубочистки.