Чому мої страви в пакеті для запікання виходять ідеальними. Даю робітничі поради

Суперечки про те, чи потрібні пакети для запікання для готування в духовці, тривають донині. Чи варто витрачати гроші на його придбання.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Я люблю готувати в пакеті: змішуємо всі продукти, фіксуєш краї і відправляєш в духовку. При цьому деко залишається чистим, немає необхідності стояти на кухні.

Переваги запікання у рукаві:

  • продукти в рукаві готуються у власному соку, на пару, що залишає всі корисні речовини, які входять до їх складу. Смак і аромат таких страв, буде яскравим і насиченим;
  • при запіканні в рукаві температуру не ставлять дуже високою, щоб продукти не зажарювалися, а пропікалися в соку і на пару;
  • в пакеті всі продукти готуються набагато швидше, ніж просто в формі;
  • пакети витримують низькі температури, тому їх використовують для зберігання продуктів в морозильній камері;
  • форма після рукава чиста.

Звичайно, в рукаві НЕ буде скоринки від запікання, але її розрізають і допікають страву до рум’яності.

Чому мої страви в пакеті для запікання виходять ідеальними. Даю робітничі поради

Матеріал виробництва пакетів повністю безпечний для здоров’я людини, він спеціально розроблявся для харчового застосування.

Якщо рукава для запікання дешеві і в них немає проколів, їх роблять самостійно за допомогою зубочистки.

Чому мої страви в пакеті для запікання виходять ідеальними. Даю робітничі поради