Чудо-хліб в рукаві з хрусткою скоринкою. Спасибі тому, хто до цього додумався

Такий рецепт не так давно з’явився на просторах мережі, я просто не змогла пройти повз і вирішила провести експеримент. За підсумками експерименту, я вирішила, що це ідеально легкий і смачний спосіб хліба, з дуже ніжним м’якушем і ароматною, хрусткою скоринкою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 650 г;
  • вода, 400 мл;
  • сіль, 1.5 ч.л;
  • цукор, 1 ч.л;
  • дріжджі свіжі, 25 г або сухі, 11 г;
  • олія, 3 + 2 ст.л.

Процес приготування

У теплій воді розчиняємо цукор і дріжджі. Ми залишаємо до появи пінки.

Додаємо сіль і 3 ложки рослинної олії.

Всипаємо просіяне борошно частинами і вимішуємо тісто.

Порада: тісто виходить липким, але забивати його борошном не варто. Просто при вимішування, змащуємо руки олією.

Накриваємо тісто і залишаємо в теплому місці на 1.5 години.

Обминаємо тісто і залишаємо ще на 40 хвилин.

Обминаємо тісто на стіл, посипаємо борошном.

Розкачуємо в прямокутник, звертаємо в рулет, добре защипуємо краї, перевертаємо швом вниз.

Робимо надрізи і кладемо в рукав для запікання, краї зав’язуємо.

Ми залишаємо на 15 хвилин.

Випікаємо при 180 градусах близько 50 – 60 хвилин. Дивіться по своїй духовці.

Виймаємо з рукава, накриваємо рушником на 15 хвилин.

Різати на скибочки ви можете вже через 15 хвилин, але і в такому теплому і холодному стані, він не буде кришитися.

Не вдається скопіювати.