Готую капусту по-німецьки! Виходить дуже соковито і смачно: на столі не затримується, сім’я з’їдає відразу

З капусти, як і з картоплі, можна зробити дуже багато смачних і різних страв. Ось я і шукаю такі цікаві варіанти готування овочів і потім перевіряю на своїй сім’ї. Ще жодного разу осічок не було і цей німецький рецепт, теж дуже сподобався.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста, половина качана;
  • буряк, 1 шт;
  • цибуля червоний або звичайний, 2 шт;
  • морква по 1 шт;
  • оцет винний або яблучний, 1 ст.л;
  • вода, 100 мл;
  • солимо, перчимо до смаку;
  • гвоздика, 3 шт;
  • яблуко зелене, 1 шт.

Процес приготування

Буряк ріжемо тонкою соломкою і обсмажуємо на олії близько 10 хвилин, потім вливаємо оцет, перемішуємо.

Додаємо соломку моркви, перемішуємо і тушкуємо.

Додаємо цибулю, порізану тонкими півкільцями, і обсмажуємо овочі близько 5 хвилин.

Капусту тонко шаткуємо і переминався руками.

Додаємо в овочі капусту, наливаємо воду, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 30 хвилин.

Додаємо яблуко, терте на крупній тертці, перемішуємо.

Майже в кінці готування, хвилин за 10, солимо, перчимо, додаємо гвоздику та інші спеції на ваш смак.

Якщо рідини буде мало, тоді додавайте, щоб страва вийшла соковитою, але не рідкою, як суп.