Ці котлети набагато соковитіші звичайних. Вік живи вік учись

Рецепт – класний! Котлети виходять дуже соковиті і ніжні. До того ж не треба особливо з ними возитися. Читайте рецепт і все зрозумієте.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 1 шт. – морква;
  • 1 шт. – картопля;
  • 100 гр. – рису;
  • 1 шт. – цибуля;
  • на смак зеленої цибулі;
  • 400 гр. – яловичого фаршу;
  • 1 шт. – яйце;
  • 2 зубчики часнику;
  • зіра, мелений перець, сіль.

Кляр:

  • яйце – 2 шт
  • сметана – 2 ст.л
  • сіль – 0,5 ч л
  • молоко – 100 мл
  • борошно – 120 г

Покроковий процес приготування:

1. Натираю моркву на тертці.

2. Натираю картоплю.

3. Промиваю рис у воді. Варити його не потрібно, як і замочувати.

Ці котлети набагато соковитіші звичайних. Вік живи вік учись

4. Використовую готовий яловичий фарш, його відправляю до інших продуктів.

5. Солю і перчу за смаком. Можна додати зіру.

6. Додаю 1 яйце.

Ці котлети набагато соковитіші звичайних. Вік живи вік учись

7. Далі нарізаю зелену і ріпчасту цибулю.

8. У фарш видаліваю трохи часнику.

9. Перемішую і формую котлети.

Ці котлети набагато соковитіші звичайних. Вік живи вік учись

Розмір котлет може бути будь-який. Можна орієнтуватися на те, як роблю я. Це оптимальне рішення, з’їв пару котлет з гарніром і наївся на півдня!

10. Обсмажую котлети на соняшниковій олії, вмочуючи в кляр.

Ці котлети набагато соковитіші звичайних. Вік живи вік учись

Для кляру змішую: молоко, сіль і яйця + 100 гр. муки.

Ці котлети набагато соковитіші звичайних. Вік живи вік учись

11. Спочатку вмочую котлету в борошно, потім в кляр і смажу з двох сторін.

Ці котлети набагато соковитіші звичайних. Вік живи вік учись

12. Перекладаю на деко підсмажені, але не готові до кінця котлетки.

Ці котлети набагато соковитіші звичайних. Вік живи вік учись

13. Запікаю при 180 градусах близько 30 хвилин і подаю до столу.