Смачний “Лінивий” пиріг з цибулею і яйцем. Завжди виручає коли не хочеться включати духовку

Лінивий пиріг з зеленою цибулею і яйцем готується дуже швидко і смачно, виручає коли не хочеться включати духовку. Так само це ідеальний варіант, коли хочеться пиріжків, але не хочеться возитися з тістом. Цей пиріг буде смачним навіть без яєць в начинці, просто вийде цибульний пиріг, це теж незвично і смачно, поки на городі ще є зелена цибуля не втрачаємо можливість і використовуємо не шкодуючи.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • Борошно 280-300 гр.
  • 2 яйця
  • Сметана 200 гр.
  • Дрібка солі
  • 1 ч. л. цукру
  • 10 гр. розпушувача

Начинка:

  • 2-3 варених яйця
  • Зелена цибуля
  • Вершкового масла 20 гр.

Як приготувати “Лінивий” пиріг

У миску додати яйця, сіль і цукор. Далі сметану, у мене 15%, перемішати. Далі додати розпушувач.

В декілька заходів борошно, має вийти консистенція як густа сметана, масло я в тісто не додаю, бо масло буде присутнє в начинці, цього буде достатньо.

Смачний "Лінивий" пиріг з цибулею і яйцем. Завжди виручає коли не хочеться включати духовку

Для начинки: цибуля змішати з сіллю (солі кладіть більше ніж на салат, начинка повинна бути трохи пересолена) можна злегка пом’яти, додаємо яйця і розтоплене вершкове масло, перемішати.

Смачний "Лінивий" пиріг з цибулею і яйцем. Завжди виручає коли не хочеться включати духовку

Якщо немає яєць, з однією цибулею теж вийде.

Відправити в тісто начинку і перемішати.

Смачний "Лінивий" пиріг з цибулею і яйцем. Завжди виручає коли не хочеться включати духовку

Я буду готувати в мультиварці на режимі «Випічка» 1 годину. Готовність перевіряйте дерев’яною паличкою тому що мультиварки у всіх різні.

Смачний "Лінивий" пиріг з цибулею і яйцем. Завжди виручає коли не хочеться включати духовку

Можна випекти в духовці при температурі 180 градусів 40 хвилин.

Можна викласти суміш на розігріту сковорідці і готувати під кришкою, на середньому вогні з двох сторін, до готовності.

А можна приготувати на сковорідці в формі оладок.