Цікавий рецепт консервації кабачків, на смак виходять як огірки. Вам сподобається

Я — господиня з досвідом, тож можу вже поділитись і власними перевіреними роками рецептами. Сьогодні хочу запропонувати вам законсервувати кабачки, які на смак будуть максимально наближеними до помідорів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Інгредієнти:

  • Кабачки;
  • Часник;
  • Кріп;
  • Лаврове листя;
  • Перець чорний горошком;
  • Перець стручковий;
  • Оцет – 2 столові ложки;
  • Цукор – 1,5 столові ложки;
  • Сіль кухонна – 1 столова ложка.

Як приготувати?

Ретельно вимийте усі кабачки, відріжте боки.

Підготуйте літрові банки: помийте та простерилізуйте, висушіть. Для консервації банки мають бути повністю сухими.

Зелень та часник також добре помийте.

У кожну з баночок покладіть шматочок перцю, лавровий листок, 3 зубчики часнику і 8 горошинок чорного перцю.

Усі кабачки поріжте товстими кільками (товщина — 1,5 см). Поскладайте їх в банки дуже щільно.

В кожну банку на кабачки викладіть гілочку кропу.

До кожної з банок прикладіть чисту металеву ложку. Налийте окріп в кожну банку, накрийте кришками і залиште на 15 хв.

Після цього злийте воду. На літр води додайте столову ложку солі, півтори ложки цукру і доведіть цей маринад до кипіння.

Тепер у кожну банку влийте по 2 столові ложки оцту і залийте маринадом.

Закатайте банки, після чого переверніть догори дном. Усі банки огорніть ковдрою і залиште остигати.

Смачного!

Тепер ваші зимові вечері прикрасять смачні консервовані кабачки!