М’ясо в гірчиці – швидко, соковито, смачно. Збережіть рецепт!

В даній статті автор ділиться рецептом смачного м’яса. Збережыть щоб не загубити!

Ми перестали купувати ковбасу, тому що я готую м’ясо різними способами сама…

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Вакурат

Інгредієнти:

  • Свинина (в ідеалі: шийка або окіст)
  • Французька гірчиця (яка з горошинками гірчиці)
  • Часник – 2-3 зубки
  • Грузинський соус (або аджика)
Вам також сподобається: ?

Неймовірно смачний новий салат 2020. Тепер завжди на свята готую тільки такий!

Приготування:

Цілісний шматок свинини нашпиговують часником (я люблю від душі).

Натираємо сумішшю гірчиці і аджики і залишаємо на 2-3 години для Маринування (але я кілька разів робила і без цього очікування, не гірше вийшло).

Відправляємо в духовку: спочатку на 180 градусів, щоб скоринка рум’яна з’явилася хвилин на 30-ть, потім вогонь зменшуємо і залишаємо “нудитися” ще хвилин на 40-50-ть. Перевіряємо готовність шпажкою (або зубочисткою) – якщо кров не тече: готово!

Вам також сподобається: ?

Ніколи не робіть цього у Новорічну ніч, щоб не накликати бiду та злидні

Таке м’ясо має пікантний смак, завдяки гірчиці і зберігається дуже навіть добре!

Смачного!