РЕЦЕПТ, ЗА ЯКИМ БУДЬ-ЯКЕ М’ЯСО ГОТУЄТЬСЯ ВСЬОГО ЗА 5 ХВИЛИН І ВИХОДИТЬ СОКОВИТИМ, СМАЧНИМ ТА НІЖНИМ

Цей рецепт називаю методом приготування «експрес м’ясо».

Готується м’ясо дуже швидко, виходить ароматним, ніжним, та м’яким.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на intermarium.news

Обов’язково спробуйте зробити так – і по-іншому готувати більше не будете!

Основні інгредієнти:

– М’ясо – 500 грамів

– Яйце – 2 штуки

– Гірчиця – 1 столова ложка

– Картопляний крохмаль – половина столової ложки

– Рослинна олія – ​​1 столова ложка

– Сіль – 1 чайна ложка

– Кунжут – 2 чайних ложки

– Суміш перців – половина чайної ложки

Як готувати:

1. Зробити заливку: змішати сіль, перець, гірчицю, крохмаль, яйця, додати будь-які спеції.

2. М’ясо порізати шматочками, змішати з заливкою, поставити в холодильник на ніч (таким чином його можна зберігати навіть кілька днів).

3. Розжарити на сковороді олію, обсмажити шматочки м’яса з обох сторін, посипаючи кунжутом. М’ясо пожариться швидко – як тільки стає рум’яним, можна знімати сковороду з плити.

Смачного! Поділіться з друзями рецептом!