Салат «Цезар» – простий і дуже смачний. Збережіть рецепт, щоб не загубити!
Привіт, друзі ми раді бачити вас на нашому сайті. В цій статті ми розповімо вам рецепт приготування смачного салату “Цезар”.
Салат «Цезар» їв практично кожен і смак знайомий багатьом. Але якщо ви до сих пір не знаєте рецепт його приготування, ми вам розповімо в цій статті. До речі, для салату можна використовувати не тільки салатне листя, але і салат «Айсберг» або пекінську капусту. Ну а як приготувати спеціальні сухарики, ми вам теж розповімо.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Мандаринка
Необхідні продукти
300 грам курячого філе
2 столові ложки оливкової олії
1 чайна ложка паприки
сіль, перець за смаком
7 скибочок хліба
Вам такоє сподобається: ?
П’ять рецептів маринаду, щоб курка вийшла ароматна та соковита.
рослинна олія
1 чайна ложка сушених трав
7 перепелиних яєць
7 помідорів «Черрі»
300 грам салату «Айсберг»
Для заправки
5 столових ложок оливкової олії
3 столові ложки лимонного соку
1 чайна ложка гірчиці
1 чайна ложка меду
3 столові ложки йогурту
сіль
Вам такоє сподобається: ?
Починаємо приготування
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і кладемо на деко, застелене пергаментним папером. Зверху поливаємо оливковою олією і присипаємо сіллю з перцем, а також паприкою. Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 20-30 хвилин.
Приготуємо сухарики. Хліб нарізаємо на шматочками.
На сковороду наливаємо оливкову олію, кладемо хліб і присипаємо сушеними травами. Сковороду ставимо на плиту і постійно помішуючи, смажимо сухарики до рум’яного стану. Готові сухарики перекладаємо в тарілку і охолоджуємо.
Яйця відварюємо круто, очищаємо і розрізаємо на 2 частини. Помідори «Черрі» ділимо на 2 частини.
Готову курку нарізаємо більш дрібними шматочками. Салат «Айсберг» розбираємо на листочки і рвемо на невеликі шматочки.
Приготуємо заправку. У миску наливаємо оливкову олію, додаємо лимонний сік, гірчицю, мед, йогурт і трохи солі. Все перемішуємо.
На блюдо кладемо салатні листя, зверху розкладаємо куряче філе, помідори, яйця і сухарики. Все поливаємо заправкою і подаємо до столу.
Смачного!