Салат «Цезар» – простий і дуже смачний. Збережіть рецепт, щоб не загубити!

Привіт, друзі ми раді бачити вас на нашому сайті. В цій статті ми розповімо вам рецепт приготування смачного салату “Цезар”.

Салат «Цезар» їв практично кожен і смак знайомий багатьом. Але якщо ви до сих пір не знаєте рецепт його приготування, ми вам розповімо в цій статті. До речі, для салату можна використовувати не тільки салатне листя, але і салат «Айсберг» або пекінську капусту. Ну а як приготувати спеціальні сухарики, ми вам теж розповімо.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Мандаринка

Необхідні продукти

300 грам курячого філе

2 столові ложки оливкової олії

1 чайна ложка паприки

сіль, перець за смаком

7 скибочок хліба

Вам такоє сподобається: ?

П’ять рецептів маринаду, щоб курка вийшла ароматна та соковита.

рослинна олія

1 чайна ложка сушених трав

7 перепелиних яєць

7 помідорів «Черрі»

300 грам салату «Айсберг»

Для заправки

5 столових ложок оливкової олії

3 столові ложки лимонного соку

1 чайна ложка гірчиці

1 чайна ложка меду

3 столові ложки йогурту

сіль

Вам такоє сподобається: ?

КОЛИ СВЕКРА НЕ СТAЛО, Я ПОШКОДУВАЛА СВОЮ СВЕКРУХУ І ЗАПРОПОНУВАЛА ЇЙ ЖИТИ У НАС. МІЙ ЧОЛОВІК РIЗКО ПОЧАВ ЗМІНЮВАТИСЯ. ОДНОГО РАЗУ Я МИМОВОЛІ ПІДСЛУХАЛА РОЗМОВУ ЧОЛОВІКА З МАМОЮ. У ЦЕЙ ВЕЧІР У МЕНЕ ВІДКРИЛИСЯ ОЧІ, АЛЕ БУЛО ЗАНАДТО ПІЗНО

Починаємо приготування

Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і кладемо на деко, застелене пергаментним папером. Зверху поливаємо оливковою олією і присипаємо сіллю з перцем, а також паприкою. Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 20-30 хвилин.

Приготуємо сухарики. Хліб нарізаємо на шматочками.

На сковороду наливаємо оливкову олію, кладемо хліб і присипаємо сушеними травами. Сковороду ставимо на плиту і постійно помішуючи, смажимо сухарики до рум’яного стану. Готові сухарики перекладаємо в тарілку і охолоджуємо.

Яйця відварюємо круто, очищаємо і розрізаємо на 2 частини. Помідори «Черрі» ділимо на 2 частини.

Готову курку нарізаємо більш дрібними шматочками. Салат «Айсберг» розбираємо на листочки і рвемо на невеликі шматочки.

Приготуємо заправку. У миску наливаємо оливкову олію, додаємо лимонний сік, гірчицю, мед, йогурт і трохи солі. Все перемішуємо.

На блюдо кладемо салатні листя, зверху розкладаємо куряче філе, помідори, яйця і сухарики. Все поливаємо заправкою і подаємо до столу.

Смачного!