Яйця фаршировані крабовими паличками — закуска, яка виходить дуже смачною і ніжною!

Цей простий рецепт сподобається будь-якій господині. Не треба буде морочитися з тривалим приготуванням і купувати екзотичні продукти. Фаршированими яйцями можна прикрасити будь-який святковий стіл.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на zvistka.in.ua

Інгредієнти

  • Крабові палички 100 г;
  • Яйця 5 шт;
  • Сир 100 г;
  • Майонез 2 ст. л;
  • Сіль за смаком;
  • Кріп ½ пучка;
  • Зелена цибуля 50 г.

Приготування

Відварюємо яйця до готовності, даємо охолонути та очищаємо від шкірки.

Розрізаємо на половинки та виймаємо жовток.

Крабові палички натираємо на дрібній тертці. Викладаємо в миску.

Також на тертці натираємо сир і викладаємо в миску.

Подрібнюємо жовтки та додаємо в миску.

Додаємо сіль, подрібнену зелень і майонез. Ретельно перемішуємо.

Половинки білків фаршируємо начинкою.

Викладаємо на блюдо і прикрашаємо рубаною зеленою цибулею. Подаємо до столу.

Приємного апетиту!