Дачні біляші на прохання читачів. Старий перевірений рецепт

Це один зі старих, перевірених багатьма рецептів швидких біляшів. Ми ним користуємося з тих часів, коли моя бабуся працювала в їдальні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 2 шт;
  • молоко, 300 мл;
  • сіль, 1 ч.л;
  • цукор, 2 – 3 ст.л;
  • дріжджі свіжі, 15 г;
  • олія соняшникова, 5 ст.л;
  • борошно, 1 кг +;
  • масло соняшникова для.

Для приготування начинки необхідно:

  • свинячий і яловичий фарш по 150 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль і перець.

Процес приготування біляшів

У 50 мл теплої води розводимо дріжджі, всипаємо 1 ложку цукру, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин.

В іншій ємності змішуємо 200 мл теплої води з теплим молоко, соняшниковою олією, цукром і сіллю, яйцями.

Додаємо в неї дріжджову суміш, вимішуємо, накриваємо і залишаємо на 1.5 години в теплому місці.

Вмішуємо ще близько 70 – 100 г борошна, залишаємо ще на 1 годину.

Для фаршу змішуємо всі інгредієнти з дрібно порізаною цибулею, солимо і перчимо до смаку.

Порада: якщо фарш дуже щільний, вливаємо 100 мл крижаної води. Добре вимішуємо фарш.

Тісто ділимо на шматочки, у вас повинно вийти близько 18 – 20 штук.

Розкачуємо кожен в коржик, викладаємо начинку, защипуємо краї, з’єднуємо кінчики і отримуємо цілий біляш.

Обсмажуємо біляші в розігрітій великій кількості олії.

Як бачите, ніяких особливих клопотів з біляшами немає, тому можете сміливо спробувати їх зробити.

Олії вони багато не вбирають, але спочатку ви можете викласти їх на паперові рушники, а потім складати на тарілку.