Домашні біляші з соковитою м’ясною начинкою

Завдяки цьому рецепту, ви приготуєте найсмачніші і соковиті біляші! А головне, вони не є небезпечними для здоров’я, так як ви будете знати їх свіжість і з якого м’яса приготовлена начинка.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Готуйте краще відразу побільше, адже ці біляші розлітаються в одну мить. Ви не встигнете їх самі спробувати, як не залишиться і сліду. Обов’язково приготуйте домашні біляші!

Це досить просто і дуже смачно!

Для тіста візьмемо такі інгредієнти:

  • Вода – півлітра;
  • Молоко – півлітра;
  • Олія – 100 мл;
  • Борошно приблизно – 1,5 кг (може бути менше або більше);
  • Сіль – 1 ч. л .;
  • Дріжджі – 1 пакетик або 11 г.

Для начинки візьмемо такі інгредієнти:

  • Свиняче або яловиче м’ясо – 1 кг;
  • Цибуля ріпчаста – 3 штучки;
  • Перець чорний і сіль в залежності від смаку;
  • Вершкове масло.

Поетапний процес приготування домашніх біляшів
У воду вливаємо молоко і підігріваємо. Після додаємо олію, сіль і дріжджі.

Зачекайте, поки відбудеться активація опари.

Просіваємо борошно і всипаємо її порціями, при кожному додаванні вимішуємо. Накриваємо тісто рушником і прибираємо в тепленьке містечко на півтори години.

В цей час займаємося начинкою. М’ясо перекручуємо за допомогою м’ясорубки. Також вчиняємо з цибулею. Солимо, перчимо і перемішуємо все.

Щоб м’ясна начинка була соковитою, додаємо трішки води.

Перекладаємо тісто на стіл і залишаємо ненадовго, щоб піднялося. Після ділимо його на невеликі шматки, з яких формуємо колобки. Кожен колобок злегка розкатуємо і викладаємо начинку, а зверху маленький брусок вершкового масла.

З’єднуємо краї коржа і смажимо в олії. Соняшникової олії наливаємо побільше, не шкодуємо