Домашні цукерки: готуємо своїми руками

Корисні handmade солодощі – хіт останніх років. Їх подають у модних кафе, дарують одне одному на свята, ними ласують поціновувачі дієт. Приготовані своїми руками цукерки із сухофруктів і горіхів відмінно впишуться в систему ПП (правильного харчування), урізноманітнюють дієтичне або вегетаріанське меню.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Для приготування корисних цукерок використовують найрізноманітніші інгредієнти: сухофрукти, в’ялені фрукти, горіхи, насіння, цукати, мед. Рецептура надає величезні можливості для фантазії.

Якщо використовувати тільки натуральний і якісний шоколад, цукерки, які ми пропонуємо вам приготувати, не тільки збагатять і подарують заряд енергії, але і будуть корисними.

Енергетичні батончики

Інгредієнти:

  • Родзинки і курага по 250 г
  • Волоські горіхи – 200 г
  • Чорнослив – 150 г
  • Мед – 3 ст. ложки
  • Сік з одного лимона
  • Чорний шоколад – 100 г

Спосіб приготування:

  1. Сухофрукти промити, за необхідності – вимочити.
  2. Подрібнити сухофрукти і горіхи в блендері.
  3. У тісто додати мед і сік лимона, добре перемішати.
  4. Сформувати цукерки, і поставити їх на 3 години в холодильник.
  5. Розтопити шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  6. Застиглу начинку для цукерок опускаємо в розплавлений шоколад і знову відправляємо солодощі в холодильник, щоб вони охололи.

Термін придатності при температурі від 0 ° С до 4 ° С зазвичай не більше тижня.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.