Домашні ласощі: смачні цукерки «Батончики», порадуйте своїх дітей

Представляємо вашій увазі рецепт неймовірно смачних цукерок, які припадуть до душі усім.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Цей смак багатьом знайомий з дитинства. Виходять вони точнісінько як радянські. Повірте, такі батончики ви точно в наших магазинах не знайдете.

Приготувати їх простіше простого, тому ви з легкістю зможете порадувати своїх дітей приголомшливими смаколиками свого дитинства. Такі батончики вони уплетуть з величезним задоволенням. Рекомендуємо всім спробувати.

Продукти:

  • 200 г арахісу
  • 150 г цукрового піску
  • 200 г борошна
  • 150 г молока
  • 25 г какао
  • 50 г сухого молока
  • 25 г соди

Як приготувати батончики:

У першу чергу відправляємо арахіс на деко і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 160 градусів, на пів години.

Після закінчення потрібного часу дістаємо його і залишаємо остигати. Потім очищаємо від шкірки й кладемо в чашу блендера.

Ставимо на вогонь молоко і доводимо до кипіння. Потім залишаємо остигати. Після закінчення потрібного часу додаємо до нього цукровий пісок і перемішуємо.

Підготовлену суміш вливаємо до арахісу і розмішуємо до однорідності.

Тепер в іншу місткість відправляємо сухе молоко, борошно, соду і какао. Перемішуємо все і частинами додаємо в арахісову суміш.

Потім перекладаємо її на робочу поверхню й обминаємо. Формуємо тонкі ковбаски й нарізаємо шматочками. Довжина кожного батончика повинна бути приблизно 3 см.

Готово!