Домашній десерт з арахісом

Десерт з арахісом під назвою “Щербет” виходить дуже смачним. І таку смакота Ви зможете приготувати вдома самі.

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 80 г;
  • молоко (жирне) – 1 склянка;
  • арахіс – 1 склянка;
  • цукор – 3,5 склянки.

Покрокове приготування:

Молоко з’єднати з трьома склянками цукру, довести до кипіння та варити пів години.

На сковороді підсмажити арахіс до золотистості.

0,5 стакана цукру всипати на сковорідку та нагрівати до коричневого відтінку.

Карамель додати до молочно-цукрової суміші.

Тепер варити суміш 1 годину.

Ввести масло, перемішати.

Підготувати форму для щербету, застеливши пергаментним папером.

Дно форми присипати горіхами.

Вилити щербет, залишити до застигання.

Приготуйте дітям таку смакоту, і вони будуть випрошувати у Вас її щодня.