Домашня малосольна скумбрія
Найсмачніша малосольна скумбрія! За цим рецептом скумбрія виходить, просто смакота! На столі така риба з’їдається моментально! Дуже легко і просто! Слабосолена скумбрія – справжній делікатес.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти
- 1 літр води
- 2 лаврових листки
- 2 гвоздики
- 1 чайна ложка чорного перцю
- 1 чайна ложка коріандру
- 5 столових ложок солі
- 2 столові ложки цукру
- 1,5 столові ложки оцту 6%
- 3 скумбрії
У риби видаляємо голову, хвіст і нутрощі, а потім перекладаємо в контейнер.
У каструлю наливаємо воду, додаємо лавровий лист, чорний перець, коріандр, гвоздику і доводимо до кипіння. Проварюємо 2 хвилини, всипаємо сіль, цукор і перемішуємо. Знімаємо розсіл з плити, додаємо оцет і знову перемішуємо.
Готовий розсіл охолоджуємо і заливаємо приготовлену рибку. Накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на 2-3 доби.
Через відведений час рибку подаємо до столу. Смачного!