Домашня малосольна скумбрія

Найсмачніша малосольна скумбрія! За цим рецептом скумбрія виходить, просто смакота! На столі така риба з’їдається моментально! Дуже легко і просто! Слабосолена скумбрія – справжній делікатес.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти

  • 1 літр води
  • 2 лаврових листки
  • 2 гвоздики
  • 1 чайна ложка чорного перцю
  • 1 чайна ложка коріандру
  • 5 столових ложок солі
  • 2 столові ложки цукру
  • 1,5 столові ложки оцту 6%
  • 3 скумбрії

У риби видаляємо голову, хвіст і нутрощі, а потім перекладаємо в контейнер.

У каструлю наливаємо воду, додаємо лавровий лист, чорний перець, коріандр, гвоздику і доводимо до кипіння. Проварюємо 2 хвилини, всипаємо сіль, цукор і перемішуємо. Знімаємо розсіл з плити, додаємо оцет і знову перемішуємо.

Готовий розсіл охолоджуємо і заливаємо приготовлену рибку. Накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на 2-3 доби.

Через відведений час рибку подаємо до столу. Смачного!