Дуже смачні запечені яблука, а вся справа в інгредієнті, рецепт простіше нікуди

На мій погляд, найпростіші рецепти – найкращі. Ви також думайте? Якщо ви ласун, спробуйте ці печені яблука. А якщо ще й з морозивом, вони просто божественні! Але ви можете використовувати їх, що тільки придумайте: з млинцями, кашею і т.д.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Інгредієнти (на 3-4 порції)

  • 5-6 яблук
  • 2 столові ложки цукру (тростинного)
  • 1 чайна ложка цейлонської кориці
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • 2 столові ложки води
  • 1 столова ложка меду

Приготування

1. Розігріти духовку до 180 ° С

2. Яблука розділити на четвертинки, видалити ядра і нарізати тонкими часточками.

3. Потім змішати яблука з цукром, корицею, маслом і рівномірно викласти їх у форму для запікання.

4. Залийте водою і запікайте близько 20 хвилин.

5. Перед подачею збризніть медом. Смачного!