Дуже смачні запечені яблука, а вся справа в інгредієнті, рецепт простіше нікуди
На мій погляд, найпростіші рецепти – найкращі. Ви також думайте? Якщо ви ласун, спробуйте ці печені яблука. А якщо ще й з морозивом, вони просто божественні! Але ви можете використовувати їх, що тільки придумайте: з млинцями, кашею і т.д.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Інгредієнти (на 3-4 порції)
- 5-6 яблук
- 2 столові ложки цукру (тростинного)
- 1 чайна ложка цейлонської кориці
- 1 столова ложка вершкового масла
- 2 столові ложки води
- 1 столова ложка меду
Приготування
1. Розігріти духовку до 180 ° С
2. Яблука розділити на четвертинки, видалити ядра і нарізати тонкими часточками.
3. Потім змішати яблука з цукром, корицею, маслом і рівномірно викласти їх у форму для запікання.
4. Залийте водою і запікайте близько 20 хвилин.
5. Перед подачею збризніть медом. Смачного!