Економні домашні котлети з фаршу
Всім привіт. Сьогодні я вам хочу показати рецепт приготування смачних економних котлет. Такі котлети дуже корисні і поживні, їх можна вживати як самостійну страву.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Склад продуктів:
- 1 склянка гречки,
- 2 склянки води,
- 200-400 грам курячого м’яса,
- 2 цибулини,
- зубчик часнику,
- яйце,
- сіль і перець за смаком.
Як приготувати економні котлети
1. Одну склянку гречки промиваємо водою і відправляємо в каструлю. Солимо. Наливаємо дві склянки води. Поставимо каструлю на плиту і варимо 15 хвилин на маленькому вогні з закритою кришкою.
2. Для фаршу нам знадобиться куряче м’ясо. Я взяла половину курячої грудки. М’ясо наріжемо на шматочки і пропустимо через м’ясорубку з цибулею і часником. Додаємо за смаком сіль і перець. Вбиваємо одне яйце і перемішуємо.
3. Відправляємо нашу суміш до остиглої гречці і перемішуємо руками до однорідної маси. З отриманої маси формуємо кульки бажаного розміру і придавлюємо, щоб вийшли котлети. У мене вийшло 15 котлет.
4. Тепер смажимо котлети на сковорідці з олією, не менше трьох хвилин з кожного боку.
Ось і все, наші чудові котлети готові. Вони дуже смачні, ситні. І головне, такі котлети дуже економні, так як м’яса ми поклали зовсім трохи.