Економні домашні котлети з фаршу

Всім привіт. Сьогодні я вам хочу показати рецепт приготування смачних економних котлет. Такі котлети дуже корисні і поживні, їх можна вживати як самостійну страву.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Склад продуктів:

  • 1 склянка гречки,
  • 2 склянки води,
  • 200-400 грам курячого м’яса,
  • 2 цибулини,
  • зубчик часнику,
  • яйце,
  • сіль і перець за смаком.

Як приготувати економні котлети

1. Одну склянку гречки промиваємо водою і відправляємо в каструлю. Солимо. Наливаємо дві склянки води. Поставимо каструлю на плиту і варимо 15 хвилин на маленькому вогні з закритою кришкою.

2. Для фаршу нам знадобиться куряче м’ясо. Я взяла половину курячої грудки. М’ясо наріжемо на шматочки і пропустимо через м’ясорубку з цибулею і часником. Додаємо за смаком сіль і перець. Вбиваємо одне яйце і перемішуємо.

3. Відправляємо нашу суміш до остиглої гречці і перемішуємо руками до однорідної маси. З отриманої маси формуємо кульки бажаного розміру і придавлюємо, щоб вийшли котлети. У мене вийшло 15 котлет.

4. Тепер смажимо котлети на сковорідці з олією, не менше трьох хвилин з кожного боку.

Ось і все, наші чудові котлети готові. Вони дуже смачні, ситні. І головне, такі котлети дуже економні, так як м’яса ми поклали зовсім трохи.