Фарширована картопля: смачна та ситна страва для всієї сім’ї

Важко уявити собі наше меню без страв з картоплі. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт дуже цікавої та смачної страви яка підійде як для повсякденного,  так і для святкового меню. Ця страва вимагає трохи часу, але результат того вартий. Коли ви спробуєте її, то зрозумієте, що не дарма стояли біля плити.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Життя

інгредієнти:

  •  картопля 15 шт;
  • м’ясо 250 гр цибуля 1 шт;
  • томатна паста по смаку;
  • сіль за смаком;
  • чорний перець (мелений) за смаком;
  • сметана 50 гр;
  • вершкове масло 50 гр.

приготування:

  1. Почистіть картоплю та видаліть з неї серединку.
  2. Відваріть до напівготовності протягом 8-10 хвилин.
  3. Пропустіть м’ясо з цибулею через м’ясорубку.
  4. Посоліть і поперчіть.
  5. Нафаршируйте картоплю, викладіть її в глибоке деко. Картоплини повинні щільно прилягати одна до одної.
  6. В окремій мисці змішайте сметану з сіллю, влийте трохи води та розтоплене вершкове масло.
  7. Перемішайте і залийте рідиною картопля.
  8. Для більш насиченого смаку можна додати томатний соус.
  9. Готуйте картоплю 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Смачного!