Готуємо капусту по-корейські вдома

Спробуйте приготувати капусту по-корейські вдома, тим більше що для цього знадобляться найпростіші й доступні продукти.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Пропонуємо рецепт капусти по-корейські, завдяки якому ваша страва вийде настільки смачною, що більше не захочеться купувати її в магазині. Для приготування капусти по-корейські в домашніх умовах знадобляться наступні продукти і спеції.

Інгредієнти:

  • Капуста — 1 качан вагою 2-2,5 кг.
  • Морква велика — 1 шт.
  • Часник — 6 зубчиків.
  • Олія — ​​80 мг.
  • Цукор — 3 ст. л.
  • Сіль на свій смак.
  • Оцтова есенція — 2 ст. л.
  • Паприка — 1 ст. л.
  • Коріандр мелений — 1 ч. л.
  • Червоний перець гострий мелений — 1 ч. л.
  • Куркума — 2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Головку капусти очищаємо від поганого листя, розрізаємо навпіл і кожну половину — ще раз навпіл. Утворені четвертинки ріжемо поперек, качан вирізаємо. Повинні вийти середні шматки. Подрібнену капусту викладаємо у велику миску і вручну перебираємо, відокремлюючи листочки один від одного. Всі шматочки капусти повинні бути одинарними.

2. Моркву чистимо і натираємо на тертці соломкою. Додаємо до капусти, посипаємо сіллю і добре перемішуємо. Залишаємо на 20-30 хвилин, після чого знову добре перемішуємо. Капуста обов’язково повинна дати сік.

3. Додаємо до овочів цукор, паприку, куркуму, коріандр і пропущений через прес часник. Увага: всі ці інгредієнти і спеції можна додавати, посипаючи всю поверхню капусти, а ось гострий мелений перець неодмінно потрібно викласти ложечкою в центр миски.

4. У сотейнику розігріваємо олію до гарячого стану. Виливаємо олію прямо на те місце, де знаходиться гострий перець.

5. Додаємо в салат оцтову есенцію і ретельно все перемішуємо. Ми залишаємо салат на ніч в холодильнику і на наступний ранок насолоджуємося капустою по-корейські по-домашньому. Смачного!