Готуємо смачні кабачкові котлети

Пропонуємо вам рецепт приготування смачних котлет з кабачків.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Для приготування знадобиться:

  • кабачки – 7 шт. невеликих;
  • черствий хліб – 3 великих скибки;
  • часник – 6 зубчиків;
  • яйця – 2 шт;
  • сіль – 1 ч.л. з гіркою;
  • паприка – 1 ч.л;
  • червоний мелений перець – за смаком;
  • рослинне масло для смаження.

Спосіб приготування

1. Кабачки натріть на крупній тертці. У молодих плодів шкірку прибирати не потрібно, зрілі обов’язково очистіть. Посоліть, перемішайте і залиште на 20 хвилин для соковиділення.

2. Коли стружка постоїть, її потрібно дуже добре віджати руками від соку. Повинна вийти практично суха маса.

3. В блендері перетворіть хліб в крихту, а часник пропустіть через прес.

4. У віджаті овочі додайте хлібні крихти, видавлений часник, яйця, спеції (паприка, гострий мелений перець). Перемішайте до однорідності. Виходить густа суміш.

5. На сковороду налийте олію, щоб воно повністю покрило дно. Розігрійте жир. Сформуйте котлети бажаного розміру. Робіть їх не дуже товстими, приплющуйте, щоб вони встигли добре прожаритися всередині.

6. Виложіть котлети в гаряче масло і обсмажте їх з обох боків до золотистої скоринки.

Порада!

Готуйте на середньому вогні без кришки.

7.Подавайте зі сметаною. Причому їсти котлети з кабачків можна і в гарячому вигляді, і в холодному. Спробуйте і вирішите, який варіант вам більше до душі.

Смачного! Нехай кабачки продовжують радувати!