Готую пиріг з капустою новим способом, без тіста: вся рідня, хто бачив, тепер робить також
Найшвидший і смачний рецепт пирога з капустою з лаваша. Просто потрібно зробити заливку і виходить м’який і соковитий пиріг. Начинку ви можете робити будь-яку на свій смак.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування заливки вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кефір, 300 мл;
- яйце, 1 шт.
Для приготування начинки необхідно :
- капуста, 500 г;
- цибуля, 2 шт;
- морква 1 шт;
- спеції, сіль і перець;
- зелень;
- масло вершкове, 30 г
Для пісної заливки потрібно :
- сіль і цукор по щіпці;
- рідина від консервованої квасолі, 100 мл;
- олія, 3 ст.л;
- гірчиця і лимонний сік по 1 ч.л.
Процес приготування
Основа для пирога – це тонкий лаваш кілька листів.
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії.
Додаємо терту моркву і тушкуємо овочі.
Капусту тонко шаткуємо і змішуємо з овочами на сковороді, додаємо сіль і перець, інші спеції і тушкуємо до готовності.
Порада: капусту готуйте так, як вам подобається, не забувайте про зелень і можна ще додати гриби.
Змішуємо для заливки кефір з яйцем до однорідності. Якщо робите пісну заливку, тоді змішуйте всі перераховані для неї інгредієнти.
Форму застилаємо листами лаваша, викладаємо половину начинки і зверху закриваємо смужками лаваша.
Знову викладаємо начинку і накриваємо лавашем.
Заливаємо заливкою і ставимо в духовку.
Запікаємо при 190 градусах близько 20 хвилин.
Пиріг буде смачним в гарячому і холодному вигляді. Подаю з різними соусами та гарнірами, салатами.