Готую пиріг з капустою новим способом, без тіста: вся рідня, хто бачив, тепер робить також

Найшвидший і смачний рецепт пирога з капустою з лаваша. Просто потрібно зробити заливку і виходить м’який і соковитий пиріг. Начинку ви можете робити будь-яку на свій смак.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування заливки вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кефір, 300 мл;
  • яйце, 1 шт.

Для приготування начинки необхідно :

  • капуста, 500 г;
  • цибуля, 2 шт;
  • морква 1 шт;
  • спеції, сіль і перець;
  • зелень;
  • масло вершкове, 30 г

Для пісної заливки потрібно :

  • сіль і цукор по щіпці;
  • рідина від консервованої квасолі, 100 мл;
  • олія, 3 ст.л;
  • гірчиця і лимонний сік по 1 ч.л.

Процес приготування

Основа для пирога – це тонкий лаваш кілька листів.

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії.

Додаємо терту моркву і тушкуємо овочі.

Капусту тонко шаткуємо і змішуємо з овочами на сковороді, додаємо сіль і перець, інші спеції і тушкуємо до готовності.

Порада: капусту готуйте так, як вам подобається, не забувайте про зелень і можна ще додати гриби.

Змішуємо для заливки кефір з яйцем до однорідності. Якщо робите пісну заливку, тоді змішуйте всі перераховані для неї інгредієнти.

Форму застилаємо листами лаваша, викладаємо половину начинки і зверху закриваємо смужками лаваша.

Знову викладаємо начинку і накриваємо лавашем.

Заливаємо заливкою і ставимо в духовку.

Запікаємо при 190 градусах близько 20 хвилин.

Пиріг буде смачним в гарячому і холодному вигляді. Подаю з різними соусами та гарнірами, салатами.