Категорії
Поради

Готую так кабачки з фаршем все літо: нічого не смажу, все з’єдную і в духовку

Так як зараз кабачки продаються на кожному кроці і їх вартість низька, то можна дозволити собі експериментувати з цим овочем. Ось ми і хочемо запропонувати ще один рецепт з улюбленим кабачком, в якому потрібно просто все з’єднати і відправити в духовку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Не обов’язково брати саме ті інгредієнти, які вказані вище. Ви можете замінювати їх іншими, наприклад, курячий фарш на свинячо-яловичий, а помідори на солодкий перець. Беріть ті овочі і м’ясо, які ви найбільше любите і у вас вийде приголомшлива страва. Не бійтеся додавати щось своє!

Які потрібно взяти інгредієнти:

  • 3-4 кабачка;
  • Одна цибулина;
  • 350-450 г курячого фаршу;
  • Одне або два яйця;
  • Сіль, перець на ваш смак;
  • Кілька помідорів;
  • 50-80 г сухарів для панірування;
  • 50-70 г твердого сиру.

Переходимо до процесу приготування кабачків

Миємо кабачки, шкірку можна не зрізати, якщо вони молоденькі. Але якщо вони більші, то краще очистити їх. Ріжемо кабачки на гуртки, товщина яких повинна бути 1,5-2 см.

За допомогою чайної ложки або маленької стопки вирізаємо середини.

Готую так кабачки з фаршем все літо: нічого не смажу, все з'єдную і в духовку

Солимо кільця кабачків, а серединки подрібнюємо за допомогою блендера або м’ясорубки разом з цибулею.

У подрібнену овочеву масу кладемо фарш, солимо, перчимо на свій смак. Якщо маса рідкувата, то всипаємо в неї 1-1,5 ст. л. манної крупи. Перемішуємо.

Готую так кабачки з фаршем все літо: нічого не смажу, все з'єдную і в духовку

Колечка кабачків фаршируємо отриманою начинкою і викладаємо на деко, яке перед цим потрібно вистелити пекарним папером.

Змащуємо кожну заготовку яйцем і присипаємо сухариками.

Готую так кабачки з фаршем все літо: нічого не смажу, все з'єдную і в духовку

Ріжемо помідори кружальцями і кладемо зверху кабачків.

Готую так кабачки з фаршем все літо: нічого не смажу, все з'єдную і в духовку

Духовку включаємо на 180 ° і як нагріється, поміщаємо страву приблизно на 35 хвилин.

Тремо сир. Витягуємо кабачки по закінченню часу і посипаємо їх сиром. Повертаємо в духовку ще на п’ять хвилин, щоб сир став тягучим.

Можна готові кабачки посипати дрібно січеною зеленню перед подачею. Подавати слід в гарячому стані.

Готую так кабачки з фаршем все літо: нічого не смажу, все з'єдную і в духовку