Холодний шашлик. Готую вже 10 років і завжди всі в захваті
Холодний шашлик – пікантна і ароматна закуска до будь-якої страви.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Курячі шлуночки – 500 грам
- Цукор – ½ чайної ложки
- Цибуля – 1 штука
- Оцет 5% – 2 столових ложки
- Перець
- Кріп
- Сіль
Покроковий процес приготування:
Добре промийте курячі шлуночки, все зайве видаліть.
Варіть близько 2 годин в підсоленій воді і залиште їх охолоджуватись в бульйоні.
Тонкими півкільцями наріжте цибулю.
Посоліть цибулю, додайте цукор, влийте оцет, перемішайте і на час залиште маринуватися. Дрібно наріжте кріп.
Соломкою на ріжте шлуночки і змішайте із зеленню і цибулею.
Перемішайте і на 20-30 хвилин залиште маринуватися.
Порада: щоб, вийшло духмяніше і смачніше, шлуночки залиште маринуватися на всю ніч. Можете за своїм смаком додати до шлуночків інші продукти.
Холодний шашлик стане вашою улюбленою закускою.