Холодний шашлик. Готую вже 10 років і завжди всі в захваті

Холодний шашлик – пікантна і ароматна закуска до будь-якої страви.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Курячі шлуночки – 500 грам
  • Цукор – ½ чайної ложки
  • Цибуля – 1 штука
  • Оцет 5% – 2 столових ложки
  • Перець
  • Кріп
  • Сіль

Покроковий процес приготування:

Добре промийте курячі шлуночки, все зайве видаліть.

Варіть близько 2 годин в підсоленій воді і залиште їх охолоджуватись в бульйоні.

Тонкими півкільцями наріжте цибулю.

Посоліть цибулю, додайте цукор, влийте оцет, перемішайте і на час залиште маринуватися. Дрібно наріжте кріп.

Соломкою на ріжте шлуночки і змішайте із зеленню і цибулею.

Перемішайте і на 20-30 хвилин залиште маринуватися.

Порада: щоб, вийшло духмяніше і смачніше, шлуночки залиште маринуватися на всю ніч. Можете за своїм смаком додати до шлуночків інші продукти.

Холодний шашлик стане вашою улюбленою закускою.

Не вдається скопіювати.