Кабачки в кефірному клярі: просто смакота

Кабачки в кефірному клярі! Кабачки, приготовані за нашим рецептом виходять дуже смачними, ніжними і ароматними – так і хочеться їсти ще і ще.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

Для основи:

  • один середнього розміру кабачок
  • сіль і перець – за смаком

Для кляру:

  • два яйця
  • половина склянки кефіру
  • борошно
  • соняшникова олія – для смаження

Покроковий процес приготування:

Спочатку потрібно підготувати кабачок. Кабачок середнього розміру помити, почистити і нарізати не тонкими брусочками.

Викласти брусочки в глибоку миску, посолити і залишити хвилин на десять.

А тепер потрібно приготувати кляр. В окремій глибокій мисці змішати кефір, сіль, яйце.

В ту ж миску просіяти борошно і все розмішати до однорідної маси.

Невелику кількість борошна всипати в окрему тарілку.

Кабачкові брусочки обваляти в борошні з усіх боків. Потім вмочити в кляр.

Сковорідку поставити на вогонь, влити олію і добре розігріти.

Кабачки в кефірному клярі: просто смакота

Кабачкові брусочки після кляру відправити в сковорідку і обсмажити з усіх боків до отримання золотистого кольору.

Обсмажені кабачки викласти на паперовий рушник і дати стекти зайвому жиру.

Ну ось, наша шикарна смачна страва – кабачки в кефірному клярі готові.

Кабачки в кефірному клярі: просто смакота

Не вдається скопіювати.