Кабачки в кефірному клярі: просто смакота
Кабачки в кефірному клярі! Кабачки, приготовані за нашим рецептом виходять дуже смачними, ніжними і ароматними – так і хочеться їсти ще і ще.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
Для основи:
- один середнього розміру кабачок
- сіль і перець – за смаком
Для кляру:
- два яйця
- половина склянки кефіру
- борошно
- соняшникова олія – для смаження
Покроковий процес приготування:
Спочатку потрібно підготувати кабачок. Кабачок середнього розміру помити, почистити і нарізати не тонкими брусочками.
Викласти брусочки в глибоку миску, посолити і залишити хвилин на десять.
А тепер потрібно приготувати кляр. В окремій глибокій мисці змішати кефір, сіль, яйце.
В ту ж миску просіяти борошно і все розмішати до однорідної маси.
Невелику кількість борошна всипати в окрему тарілку.
Кабачкові брусочки обваляти в борошні з усіх боків. Потім вмочити в кляр.
Сковорідку поставити на вогонь, влити олію і добре розігріти.
Кабачкові брусочки після кляру відправити в сковорідку і обсмажити з усіх боків до отримання золотистого кольору.
Обсмажені кабачки викласти на паперовий рушник і дати стекти зайвому жиру.
Ну ось, наша шикарна смачна страва – кабачки в кефірному клярі готові.