Такі овочеві котлети завжди готую в піст! Виходять дуже соковиті та смачні

Ось Вам рецепт смакоти!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Своїми руками

Інгредієнти:

  • капуста – 1,5 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • картопля – 2-3 шт.
  • сіль, перець, зелень, часник
  • манка 3-4 столові ложки
  • борошно – 130 г

Рецепт приготування:

  1. Капусту дрібно нарізати.
  2. У велику каструлю перекласти капусту, залити окропом, так щоб вода повністю накривала капусту, накрити кришкою і залишити на 1-1,5 години.
  3. Далі потрібно злити воду з капусти. У глибокій сковороді розігріти олію, викласти капусту, щоб випарувалася зайва рідина. Періодично помішуючи, тримати капусту на вогні під закритою кришкою 15-20 хвилин.
  4. Цибулю нарізати півкільцями, злегка підсмажити на олії. Дати остигнути.
  5. Сиру картоплю натерти на грубій тертці. Додати до неї кілька зубчиків часнику, підсмажену цибулю.
  6. Додати подрібнену зелень (кріп), перемішати.
  7. В три етапи додати гарячу капусту, щоразу ретельно перемішуючи.
  8. Всипати манку, вона вбере зайву вологу і котлети не будуть розпадатися.
  9. Додати сіль і суміш перців. Всипати борошно і добре перемішати.
  10. Сформувати руками котлетки, можна запанірувати в сухарях і обсмажити у великій кількості олії до золотистої скоринки з двох сторін.

Смачного!

Такі овочеві котлети завжди готую в піст! Виходять дуже соковиті та смачні

Такі овочеві котлети завжди готую в піст! Виходять дуже соковиті та смачні