Кабачок більше не смажу. Збережіть цей рецепт: закусочний кабачковий рулет

Закусочний кабачковий рулет з м’яким сиром – це відмінна і дуже красива страва. Начинку можна робити на свій смак, змінюючи склад продуктів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачок, 2 шт;
  • яйця, 6 шт;
  • сіль, перець, зелень;
  • сир рікота, 250 г;
  • часник, 3 зубчики.

Процес приготування кабачкового рулету

Один кабачок натираємо на дрібній тертці.

Порада: щоб рулет був святковим, краще брати різнокольорові цукіні.

Яйця солимо і перчимо, перебиваємо міксером до пишноти.

Додаємо тертий кабачок і вимішуємо до однорідності.

Другий кабачок ріжемо тонкими кружечками. Це можна зробити гострим ножем або за допомогою найбільшої терки.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо кабачкову масу.

Зверху внахлест викладаємо кружечки кабачка.

Кабачок більше не смажу. Збережіть цей рецепт: закусочний кабачковий рулет

Запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.

М’який сир змішуємо з посіченим часником і зеленню – це беріть за смаком, чим більше, тим смачніше.

Основу для рулету перевертаємо і знімаємо папір, охолоджуємо.

Викладаємо по всій основі начинку і звертаємо щільний рулет.

Кабачок більше не смажу. Збережіть цей рецепт: закусочний кабачковий рулет
Кабачок більше не смажу. Збережіть цей рецепт: закусочний кабачковий рулет

Обертаємо плівкою або пергаментом і відправляємо в холодильник на 1 годину.

Кабачок більше не смажу. Збережіть цей рецепт: закусочний кабачковий рулет

Закуска виходить просто відмінна, в міру гостра. Не завадять в начинку ароматні трави, багато зелені. Дуже смачно виходить сир з горіхами і чорносливом, гриби з цибулею, гострий зелений перець і т.д.