Кабачок більше не смажу. Збережіть цей рецепт: закусочний кабачковий рулет
Закусочний кабачковий рулет з м’яким сиром – це відмінна і дуже красива страва. Начинку можна робити на свій смак, змінюючи склад продуктів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачок, 2 шт;
- яйця, 6 шт;
- сіль, перець, зелень;
- сир рікота, 250 г;
- часник, 3 зубчики.
Процес приготування кабачкового рулету
Один кабачок натираємо на дрібній тертці.
Порада: щоб рулет був святковим, краще брати різнокольорові цукіні.
Яйця солимо і перчимо, перебиваємо міксером до пишноти.
Додаємо тертий кабачок і вимішуємо до однорідності.
Другий кабачок ріжемо тонкими кружечками. Це можна зробити гострим ножем або за допомогою найбільшої терки.
Деко застеляємо пергаментом і виливаємо кабачкову масу.
Зверху внахлест викладаємо кружечки кабачка.
Запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.
М’який сир змішуємо з посіченим часником і зеленню – це беріть за смаком, чим більше, тим смачніше.
Основу для рулету перевертаємо і знімаємо папір, охолоджуємо.
Викладаємо по всій основі начинку і звертаємо щільний рулет.
Обертаємо плівкою або пергаментом і відправляємо в холодильник на 1 годину.
Закуска виходить просто відмінна, в міру гостра. Не завадять в начинку ароматні трави, багато зелені. Дуже смачно виходить сир з горіхами і чорносливом, гриби з цибулею, гострий зелений перець і т.д.