Капустяний салат із радянської їдальні

Пропоную вам спробувати дуже соковитий та смачний радянський салат з найпростіших інгредієнтів. Ностальгія за радянськими їдальнями, домашньою їжею, яка робилася з найпростіших продуктів, але була дуже смачною і головне без хімікатів.

Нам потрібно:

  • капуста білокачанна – 200 гр.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • сіль – 0,5 ч.л.
  • цукор – 1 ч.л.
  • олія соняшникова нерафінована – 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування:

Готуємо продукти. Беремо посуд, бажано емальований, він не окислюється від соку. Дуже дрібно шаткуємо капусту. Поміщаємо її у посуд. Натираємо моркву на тертці, не дуже грубо і ріжемо ріпчасту цибулю не зовсім дрібно. Додаємо цукор та сіль.

Перемішуємо дерев’яною ложкою та починаємо працювати руками. Мнем капусту пальцями, щоб вона дала сік. Додаємо олію соняшникову. Олія має бути із запахом нерафінована, як було раніше, і смак капусти буде тим самим. Перемішуємо, даємо трохи постояти.

Подаємо.