Картопляний хашбраун з яйцем: найоригінальніший сніданок
Цю страву можна назвати по-різному: картопляний млинець, величезний дерун або … хашбраун. Мабуть, саме до цієї американської страви наш рецепт найближче. Виглядає оригінально, а як на смак? Спробуємо.
Про це ише Мій Світ, зв матеріалами Вподобайка
Потрібно:
- 300 г картоплі
- 200 г тертого сиру чеддер
- 6 яєць
- сіль і перець
- 6 скибочок бекону
Готуємо:
Натремо картоплю на крупній терки і додаємо до нього 100 г сиру, 2 яйця, сіль і перець.
Потім масу викладаємо на деко – у формі великого млинця – і випікаємо 12 хвилин при 200 ° C.
Підсмажуємо скибочки бекону і наріжемо на дрібні шматочки.
Коли хашбраун готовий, посипаємо його сиром і хрест-навхрест викладаємо поверх сиру шматочки бекону. Потім на кожну четвертинку кола викладаємо по сирому яйцю і знову ставимо страву в духовку – 10-15 хвилин при 200 ° C .
Як смачно! Залишилося тільки додати трохи зелені, і сніданок стане незабутнім.