Картопляний хашбраун з яйцем: найоригінальніший сніданок

Цю страву можна назвати по-різному: картопляний млинець, величезний дерун або … хашбраун. Мабуть, саме до цієї американської страви наш рецепт найближче. Виглядає оригінально, а як на смак? Спробуємо.

Про це ише Мій Світ, зв матеріалами Вподобайка

Потрібно:

  • 300 г картоплі
  • 200 г тертого сиру чеддер
  • 6 яєць
  • сіль і перець
  • 6 скибочок бекону

Готуємо:

Натремо картоплю на крупній терки і додаємо до нього 100 г сиру, 2 яйця, сіль і перець.

Потім масу викладаємо на деко – у формі великого млинця – і випікаємо 12 хвилин при 200 ° C.

Підсмажуємо скибочки бекону і наріжемо на дрібні шматочки.

Коли хашбраун готовий, посипаємо його сиром і хрест-навхрест викладаємо поверх сиру шматочки бекону. Потім на кожну четвертинку кола викладаємо по сирому яйцю і знову ставимо страву в духовку – 10-15 хвилин при 200 ° C .

Як смачно! Залишилося тільки додати трохи зелені, і сніданок стане незабутнім.