Картопляний салат Монастирський. Простий і ситний пісний салат

Цю страву можна подавати як салат або ж гарнір. Готувати його просто, додасте свіжі і мариновані огірочки і все готово.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 6 шт;
  • огірки свіжі і мариновані, по 2 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • кріп, пучок;
  • сіль і перець за смаком;
  • олія соняшникова.

Процес приготування

Відварюємо картопля в мундирах, очищаємо і ріжемо на кубики середнього розміру.

Огірки ріжемо шматочками, цибулю – кубиками, кріп січемо.
Змішуємо інгредієнти, солимо і перчимо, заправляємо олією.
Настоюємо салат 15 хвилин і подаємо до столу.

Порада: цибулю для салату можна замаринувати, тоді вийде більш пікантний смак.

Також деякі додають в салат ложку оцту – звичайного або яблучного