Колись я купувала цю закуску в італійському магазині, тепер роблю сама. Маринований перець чилі – найкраща гостренька закуска до будь-якого столу

Вперше я спробувала маринований перець чилі, придбавши маленьку баночку в італійському магазині. Вона дуже сподобалася моєму чоловікові. За цим рецептом перчик виходить чудовим – супер гостренька закуска до будь-якого столу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці сьогодні

Цей перчик одразу стане вашою улюбленою закускою. Перець чилі маринований – неймовірна смакота.

Необхідні інгредієнти:

  • Перець чилі – 1 кг.
  • Часник – 2 шт.
  • Перець духмяний – жменя.
  • Цукор – 600 г.
  • Оцет.

Покроковий рецепт використання:

Рекомендую скористатись для цього рецепту гострими кухонними ножицями з їхньою допомогою наріжте перець на тонкі кружечки, часник поріжте на пластинки, все це покладіть у глибоку миску, додайте духмяний перець.

Засипте цукром, вимішайте і залиште на добу. Час від часу помішуйте.

Перекладіть цю всю смакоту у сухі і чисті банки, залийте утвореним сиропом, додайте 1-2 столових ложок оцту доверху кожної баночки. Закрутіть кришкою і зберігайте у холодильнику. Їсти можна одразу.

Рецепт – Yuliana Yuriy.

Фото – Yuliana Yuriy.

Смачного вам!