Котлети з кабачків: рецепт соковитої і смачної страви
Кабачкові котлети виходять соковитими і ароматними, за рахунок того, що вони запікаються в духовці, виходять зовсім не жирними. Подаю з різними соусами і навіть аджикою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 2 шт;
- вівсяні пластівці, які не варені, 1-2 склянки;
- цибуля і яйця по 2 шт;
- зелень, спеції;
- часник за смаком;
- сухарі панірувальні, 4 стл.
Процес приготування кабачкових котлет
Кабачки натираємо на грубій терці, солимо і перемішуємо, залишаємо щоб маса пустила сік. Цибулю і зелень дрібно ріжемо.
Кабачкову масу видавлюємо дуже добре і змішуємо з цибулею і кропом.
Додаємо в масу вівсяні пластівці і яйця, спеції, часник. Залишаємо масу на 30 хвилин.
Формуємо котлети, обвалюємо у сухарях і викладаємо на сковорідку і обсмажуємо до рум’яності.
Викладаємо на деко і запікаємо в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.
Можна протушкувати на сковорідці, але в духовці виходить набагато краще і соковитіше.
Котлети прекрасно поєднуються з картопляним пюре, салатами зі свіжих овочів, гострими соусами.