Котлети з кабачків: рецепт соковитої і смачної страви

Кабачкові котлети виходять соковитими і ароматними, за рахунок того, що вони запікаються в духовці, виходять зовсім не жирними. Подаю з різними соусами і навіть аджикою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт;
  • вівсяні пластівці, які не варені, 1-2 склянки;
  • цибуля і яйця по 2 шт;
  • зелень, спеції;
  • часник за смаком;
  • сухарі панірувальні, 4 стл.

Процес приготування кабачкових котлет

Кабачки натираємо на грубій терці, солимо і перемішуємо, залишаємо щоб маса пустила сік. Цибулю і зелень дрібно ріжемо.

Кабачкову масу видавлюємо дуже добре і змішуємо з цибулею і кропом.

Додаємо в масу вівсяні пластівці і яйця, спеції, часник. Залишаємо масу на 30 хвилин.

Формуємо котлети, обвалюємо у сухарях і викладаємо на сковорідку і обсмажуємо до рум’яності.

Викладаємо на деко і запікаємо в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.

Можна протушкувати на сковорідці, але в духовці виходить набагато краще і соковитіше.

Котлети прекрасно поєднуються з картопляним пюре, салатами зі свіжих овочів, гострими соусами.