Котлети зі змішаного м’ясного фаршу з картоплею та цибулею

Такі котлети виходять смачними і соковитими. Можна сміло подавати до будь-якого столу, з будь-яким гарніром.

Інгредієнти:

  • м’ясний фарш 600 гр. (свинина + яловичина)
  • цибуля 1 шт.
  • картопля 2 шт.
  • пшеничне борошно 2 ст.л.
  • олія 2 ст.л.
  • часник 2 зуб.
  • чорний перець
  • коріандр
  • зіра
  • сіль

Процес приготування:

Починаємо приготування фаршу і натираємо у велику миску одну головку цибулі і дві відварені без додавання солі картоплі в мундирах, потім викладаємо в миску 600 грамів змішаного фаршу зі свинини з яловичиною та добре перемішуємо між собою руками усі інгредієнти.

Додаємо в миску з фаршем на смак сіль, коріандр, зіру і продовжуємо перемішувати між собою всі інгредієнти руками, потім додаємо в миску пропущені через прес два зубчики часнику, на смак чорний мелений перець і знову перемішуємо всі інгредієнти.

Приготовлений фарш відбиваємо в мисці, щоб з нього вийшло все зайве повітря і даємо йому настоятися 25 хвилин, після яких з необхідної кількості фаршу формуємо котлети, які потім обвалюємо в невеликій кількості пшеничного борошна.

Викладаємо котлети на відстані один від одного в сковороду з розігрітою олією і обсмажуємо їх з кожного боку до золотистої скоринки на середній температурі плити, після чого прикриваємо сковороду кришкою і продовжуємо готувати котлети на мінімальній температурі плити 20-25 хвилин.

Все готово! Смачного.