Купую недорогу сметану. Торт без випічки з трьох інгредієнтів, плюс крем, тепер готуємо постійно до чаю
Такий торт можна швидко і просто зробити до будь-якого свята і з рецептом може впоратися навіть дитина і початківець кулінар. Прості коржі на сковороді і ароматний крем – ось і все, що потрібно зробити.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- цукор, 200 г;
- борошно, 380 г;
- сметана, 200 г;
- ванілін;
- розпушувач, 1 ч.л.
Для приготування крему необхідно :
- сметана, 600 г;
- пудра цукрова, 5 ст.л;
- загущувач для сметани, 2 пачки.
Процес приготування
Сметану змішуємо з цукром і ваніліном до смаку.
Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, всипаємо в масу і вимішуємо м’яке і не липке тісто.
Ділимо тісто на 8 шматочків і кожен розкочують за розміром вашої сковороди.
Розігріваємо сковороду і на сухій випікаємо до золотистого. Це займає по парі хвилин.
Сметану змішуємо з ваніліном і цукровою пудрою, збиваємо міксером і коли всі інгредієнти з’єднаються, всипаємо загущувач. Збивати до густої консистенції.
Формуємо торт, рясно змащуючи коржі кремом.
Верх і боки торта теж змащуємо, обсипаємо крихтою з печива і відправляємо в холодильник на кілька годин.
Готую я такий торт і з заварним кремом, а торт формую тоді, коли крем гарячий. Поки десерт готовий на столі і остигає, коржі добре просочуються і через кілька годин, його можна подавати до чаю.